Ticket bestellen

Privé ballonvaart

Een privé ballonvaart is een unieke ervaring voor 2, 3 of 4 personen. U heeft keuze uit verschillende opstijglocaties door heel Nederland. De ballonvaart van ongeveer 1 uur met na afloop een orginele champagnedoop, ballonvaart certficaat en vervoer terug naar de opstijglocatie. 

VIP ballonvaart

Een VIP ballonvaart is een exclusieve ballonvaart voor 2, 3 of 4 personen. U heeft keuze uit verschillende opstijglocaties door heel Nederland en u ontvangt bij een uw ballonvaart heerlijke hapjes en drankjes. De ballonvaart van ongeveer 1 uur met na afloop een orginele champagnedoop, ballonvaart certficaat en vervoer terug naar de opstijglocatie. 

Cadeaubonnen

Leuk om te geven, nog veel leuker om te krijgen. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar als volledige ballonvaart of voor een vaste prijs. Wilt u uw zakenrelatie of geliefde verrrassen met een ballonvaart, bestel eenvoudig uw ticket en kies bij verzending voor de cadeaubon die u wenst of kies uit één van onze vaste cadeaubonnen.

Cadeauverpakkingen

Maak de cadeaubonnen of tickets nog leuker om te geven met één van onze cadeauverpakkingen. U heeft keuze uit verschillende soorten wijnen of onze eigen champagne verpakt in een mooie wijnkist. 

KNVvL Logo ballonvaren
EASA logo ballonvaarten
KNVvL logo afdeling Ballonvaren
Logo iDeal