Privé ballonvaart

Privé ballonvaart

 

Bij Schiphorst Ballonvaarten is een privé ballonvaart ook echt privé. Uw maakt de ballonvaart alleen met uw eigen gezelschap. Hierbij kunt u kiezen uit één van onze vaste opstijglocatie of uw eigen privé locatie. Ballonvaren kan twee keer op een dag. Hierbij kunt u kiezen voor een ochtendvaart of een avondvaart.

  Al onze ballonvaart zijn inclusief:

  • Privé ballonvaart
  • Orginele champange doop
  • Opstijglocaties door heel Nederland
  • Ballonvaart certificaat als aandenken
  • Vervoer terug naar de opstijglocatie

  Ochtendvaart

  Schiphorst Ballonvaarten biedt een prachtige kans om een ochtendvaart mee te maken. Een ochtendvaart begint op het opstijgveld ongeveer een half uur voor zonsopgang. Dit is mogelijk op een paar verschillende locaties. In verband met de rust van eventueel bewoners wonend om het startveld wordt de locatie met u besproken.

  Avondvaart

  Een ballonvaart in de avond begint op het opstijgveld ongeveer 2,5 uur voor zonsondergang. Tijdens de ballonvaart zal de brander een aangename warmte afgeven en kunt u genieten van de rust die een ballonvaart met zich mee brengt. Een avondvaart begint in de zomer rond 19 uur.

  Wintervaart

  In de winter kan je prima ballonvaren. In plaats van ’s ochtends of ’s avonds is het in de winter mogelijk ook ’s middags te varen. Dit is mogelijk, omdat er minder thermiek is in de winter. Tijdens een wintervaart zorgen wij voor warm drinken voor onderweg. Wij adviseren hierbij goed te letten op uw kledingkeuze.

  KNVvL Logo ballonvaren
  EASA logo ballonvaarten
  KNVvL logo afdeling Ballonvaren
  Logo iDeal