Arrangementen

Ga mee op avontuur

Er even tussenuit? Maak dan eens een ballonvaart bij Schiphorst Ballonvaarten en beleef een ontspannen en avontuurlijke ervaring. Het gevoel van ultieme vrijheid, hoog in de lucht, zult u niet snel vergeten. Ook mensen met hoogtevrees kunnen gewoon een ballonvaart maken. Omdat de ballon geen contact maakt met de aarde is het ‘gevoel’ van hoogtevrees verdwenen.

Arrangementen:

 • VIP ballonvaart (mogelijk als avond- ochtend of winterballonvaart)
 • Privé ballonvaart (mogelijk als avond- ochtend of winterballonvaart)

Privé ballonvaart

Bij Schiphorst Ballonvaarten is een privé ballonvaart ook echt privé. Uw maakt de ballonvaart alleen met uw eigen gezelschap. Hierbij kunt u kiezen uit één van onze vaste opstijglocatie of uw eigen privé locatie. Ballonvaren kan twee keer op een dag. Hierbij kunt u kiezen voor een ochtendvaart of een avondvaart.

Al onze ballonvaart zijn inclusief:

 

 • Privé ballonvaart
 • Orginele champange doop
 • Opstijglocaties door heel Nederland
 • Ballonvaart certificaat als aandenken
 • Vervoer terug naar de opstijglocatie

VIP ballonvaart

Bij een VIP ballonvaart krijgt u extra een goed gevulde picknickmand mee met heerlijke hapjes en drankjes. Deze zijn uitgekozen op basis van uw wensen. Voor een ochtendvaart wordt meestal voor een ontbijt arrangement gekozen Deze kan voor of na de ballonvaart genuttigd worden.  Voor een avondvaart kan u kiezen voor verschillende arrangementen met alcoholische drankjes en verschillende hartige hapjes. Natuurlijk mag u voor zowel de ochtendvaart als de avondvaart uw eigen invulling aangeven.

 

 • Privé ballonvaart arrangement
 • Luxe gevulde picknickmand
 • Wijn, drankjes naar keuze
 • Ontbijt naar keuze bij een ochtendvaart

Ochtendvaart

Schiphorst Ballonvaarten biedt een prachtige kans om een ochtendvaart mee te maken. Een ochtendvaart begint op het opstijgveld ongeveer een half uur voor zonsopgang. Dit is mogelijk op een paar verschillende locaties. In verband met de rust van eventueel bewoners wonend om het startveld wordt de locatie met u besproken.

Avondvaart

Een ballonvaart in de avond begint op het opstijgveld ongeveer 2,5 uur voor zonsondergang. Tijdens de ballonvaart zal de brander een aangename warmte afgeven en kunt u genieten van de rust die een ballonvaart met zich mee brengt. Een avondvaart begint in de zomer rond 19 uur. 

Wintervaart

In de winter kan je prima ballonvaren. In plaats van ’s ochtends of ’s avonds is het in de winter mogelijk ook ’s middags te varen. Dit is mogelijk, omdat er minder thermiek is in de winter. Tijdens een wintervaart zorgen wij voor warm drinken voor onderweg. Wij adviseren hierbij goed te letten op uw kledingkeuze. 

Foto vanuit de luchtballon
Foto van de start van de ballonvaart
Foto van de hapjes in de luchtballon
Foto mandje met hapjes in de luchtballon
KNVvL Logo ballonvaren
EASA logo ballonvaarten
KNVvL logo afdeling Ballonvaren
Logo iDeal