VIP ballonvaart van Apeldoorn tot Steenderen

Vanaf Apeldoorn, over Voorst en langs de IJssel

 

Recent kregen wij een aanvraag voor een ballonvaart boven Steenderen. Uiteraard was dit geen probleem. Het mooie weer liet even op zich wachten, maar op 9 mei was het dan eindelijk zo ver. De zon scheen, hier en daar een wolkje, het weer was perfect. Op de dag zelf was de wind iets gedraaid ten opzichte van de verwachting, maar dit was gelukkig geen problem. In plaats van Zutphen werd de opstijglocatie Apeldoorn.

De wind nam ‘s avonds langzaam af en na even wachten en een schaal heerlijke hapjes verder kon de ballonvaart beginnen. Vanaf Apeldoorn, over Voorst en langs de IJssel met als eindpunt Steenderen. Het was voor de passagiers hun eerste ballonvaart en meteen over hun eigen omgeving en vlak achter hun eigen huis geland. De wind snelheid viel in de lucht iets tegen, waardoor de ballonvaart in plaats van 1 uur verlengt werd naar 2 uur. Dit vonden onze passagiers uiteraard niet zo erg.